Aksigorta’dan 1 dakikada nakliyat sertifikası

Aksigorta’dan bir dakikada nakliyat sertifikası

Aksigorta’nın geliştirdiği Nakliyat Sertifikası Programıyla nakliyat sigortasına ihtiyaç duyan müşteriler portal üzerinden bir dakika içinde sertifikalarını hazırlayabiliyor.

Portal üzerinden tüm bilgilerini sisteme eksiksiz olarak giren Aksigorta müşterileri, hızlı ve doğru şekilde sertifikalarını hazırlayabiliyor. Ayrıca Aksigorta müşterileri, sertifika üretimi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsa ilgili acente, şube ve bölge müdürlüklerinden destek alabiliyor.

Nakliyat Sertifika Programı’ndan önce, her bir sevkiyat için düzenlenen poliçelerin yetki hiyerarşisinden geçtiğini ya da manuel sertifika hazırlandığını belirten Aksigorta Teknik Genel Müdür Yardımcısı Rauf Orkun Gücük, “İthalat ve ihracat başta olmak üzere, büyük çaplı sevkiyatlara her seferinde poliçe kesmek uzun bir onay süreci ve beraberinde yoğun bir mesai gerektiriyordu. Ayrıca zamanında üretilemeyen poliçeler müşteriye cezai yaptırım riski içeriyordu. Sertifika platformuyla teminatlar yetki hiyerarşisine takılmadan teminat altına alınabilecek. Yine bu platform sayesinde manuel düzenlenen sertifikalar sistem üzerinden düzenlenecek, mevcut düzende karşılaşılan hata yapma riski azalacak ve olası sıkıntıların önüne geçilecek” dedi.