Quick Sigorta 1 milyon poliçeye ulaştı

Geçen yılın Mayıs ayında poliçe düzenlemeye başlayan Quick Sigorta 9 ayda 1 milyon poliçeye ulaştı. Şirket, bu sürede bin 200 acentenin de açılışını gerçekleştirdi.

Quick Sigorta CEO’su Levent Uluçeçen 1 milyon rakamının sembolik olarak bir önem taşıdığını belirterek, “Dijital iş modelimiz ve 30 kişilik bir ekiple bu rakamları yakaladık. Hızlı karar alan, konunun uzmanı iş ortaklarıyla hareket eden bu yapı aslında bir zoru başardı. Üretilen poliçe rakamı sembolik olarak önem taşıyor. Bu kadar kısa sürede, oldukça güçlü ve donanımlı bir ekiple bu rakamlara ulaştık. Önümüzdeki yıllarda hedefimiz daha yüksek” dedi.

Quick Sigorta bu dönemde “Teoriden Pratiğe Atlayış Serbest” adı altında üniversitelerin sigortacılık bölümleriyle ortak bir sosyal sorumluk projesi başlattı. Bunun yanında Motosiklet sürücüleri için sponsorluklar, İnsurtech alanında çeşitli toplantılar ve etkinlikler düzenledi. Sosyal Medya kanallarında 2,5 milyon etkileşime ulaşan Quick Sigorta aynı zamanda sürekli yenilenen ilan ve tanıtım çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Quick Sigorta ailesi Bursa-Mudanya etkinliğinde bir araya geldi

Quick Sigorta, Mudanya Montania Otel’de düzenlediği etkinlikte 2018 yılı hedeflerini ele aldı. Tüm çalışanların bir araya geldiği etkinlikte Bursa ve İznik çevresinde kısa geziler yapılırken aynı zamanda 2018 yılının hedeflerinin değerlendirildiği ve çalışanların görüş ve değerlendirmelerinin alındığı toplantılar yapıldı.

Yoğun ve hareketli bir yılı geride bıraktıklarını belirten Quick Sigorta CEO’su Levent Uluçeçen “2017 yılını başarılı bir şekilde tamamladık. Tüm ekip yoğun şekilde çalıştı ve iyi sonuçlar aldık. 2018 yılında hedeflerimiz daha yüksek. Hangi alanlarda nasıl atılımlar planladığımızı, marka ve iletişim süreçlerinde neler yapacağımız, iyileştirmeler yapmamız gereken alanları değerlendirdik. Konunun uzmanı arkadaşlar planlarını aktardı, arkadaşlarımız yorum ve eleştirilerini paylaştı. Bu tarzda etkinliklerimiz devam edecek. 30 kişilik son derece etkin bir ekibimiz var” dedi.

Quick Sigorta ekibi etkinlik çerçevesinde İznik ve Bursa’da tarihi yerleri uzman rehberler eşliğinde gezdi. Akşam ise Mudanya Montania Otelde düzenlenen yemeğe katıldı.