Euler Hermes, beşinci kez “Türkiye’nin En İyi Alacak Sigortası Şirketi”

 

Dünyanın önde gelen bağımsız finans yayınlarından Global Banking & Finance Review, Euler Hermes’i beşinci kez “Türkiye’nin En İyi Alacak Sigortası Şirketi” seçti.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Euler Hermes Türkiye CEO’su Özlem Özüner, “Üst üste beşinci kez aldığımız bu ödül, bu yıl da çalışmalarımızı inovasyon ve müşteri odaklı sürdürme konusunda bizi cesaretlendiriyor” dedi.

Özüner, Türkiye’de ekonominin durumu ve alacak sigortasına ilişkin de şu değerlendirmeyi yaptı: “İhracatın toparlanmaya başladığı 2017 ve 2018 yılları toplamında 160 milyar dolarlık ilave hacim oluşturarak iyi seyir halinde devam etmesini öngörüyoruz ancak şirketler arasındaki ödeme davranışlarında istikrarlı bozulma da yaşanıyor. Belirsizliklerin devam ettiği bu dönemde alacak sigortası ile işletmelerin alacaklarını garanti altına alıyor, ihracatçıların hem yurtiçi, hem de yurtdışında güvenli ticaret yapmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bunu yaparken, müşterilerimizin bizimle yolculuğundaki temas noktalarına odaklanarak onlara hatasız ve hayranlık uyandıran müşteri tecrübesi yaşatmayı ilke ediniyoruz. Karlılığı korurken müşteri memnuniyetinin yanı sıra aracı/iş ortaklarımızla da güçlü ilişkilerimizi en üst seviyede tutmak şirketimizin en büyük hedeflerinden biridir.