Kritik hastalıklara karşı “Hayata Devam” sigortası

Aksigorta’nın “Hayata Devam” Sigortası, günümüzde çok sık karşılaşılan başta kanser olmak üzere tedavi maliyeti yüksek ve uzun süre hastaları çalışmaktan alıkoyabilen 13 hastalığa karşı güvence sunuyor.

Aksigorta, “Hayata Devam” Sigortası ile kanser, böbrek yetmezliği, kalp, karaciğer, akciğer ve pankreas, organ nakli ameliyatları, körlük, MS, Parkinson, Alzheimer, 3. derece yanık, işitme kaybı, uzuv kaybı, kalp krizi, kalp kapakçığı ameliyatı ve aort ameliyatları için hastalığın teşhisinin hemen ardından sunduğu tazminat ile sigortalılarına tedavi giderleri için destek oluyor.

Hayata devam güvencesi sunuyor

“Hayata Devam” Sigortası, hastaların tedavi sürecinde yaşayacakları risklere ve zorluklara karşı destek oluyor ve hayatın devamlılığını sağlıyor.  Hastaların çalışma yaşamına zorunlu olarak ara vermeleri durumunda gelir kaybını telafi ederek kişinin tedaviye ve sağlığına odaklanmasına yardımcı oluyor. “Hayata Devam Sigortası”, 60 yaşına kadar yaptırılabiliyor ve 70 yaşına kadar yenilenebiliyor.

Yıllık 239 TL’den başlayan farklı prim seçenekleri bulunan Aksigorta “Hayata Devam” Sigortası ödenen prim doğrultusunda 35.000 TL’den – 110.000 TL’ye kadar tazminat ödemesi yapıyor. Aksigorta “Hayata Devam” ürünü sahibi sigortalılar, “Avantajlı Diş Paketi” ve “Diyetisyen ve Psikolojik Danışmanlık Hizmeti”nden yararlanabiliyorlar.

Türkiye’de “hayata devam sigortası” kapsamındaki hastalıkların görülme oranı

Sağlık Bakanlığı verilerine göre, Türkiye’de yılda 103 bin erkek ve 71 bin kadın olmak üzere ortalama 174 bin kişiye kanser tanısı konuluyor. Ülkemizde erkeklerde akciğer, prostat, bağırsak ve mide kanseri; kadınlarda meme, tiroid, bağırsak, rahim ve akciğer kanserleri yaygınlık gösteriyor.

Türkiye’de 24 bin 886 kişi organ nakli sırasında bekliyor. Bunlardan 21 bin 531 kişi böbrek, 2 bin 94 kişi karaciğer, 901 kişi kalp, 283 kişi pankreas için bekliyor. Ülkemizde yaklaşık 600 bin Alzheimer hastası ve 120 bin Parkinson hastası bulunuyor.

Sağlıklı beslenme, sağlıklı kilo verme ve fiziksel olarak aktif olma yoluyla, yaygın kanserlerin üçte biri önlenebiliyor. Kanser türlerinin uyarılarını erken keşfetmek, bulgularını araştırmak ve ileri tetkik için hastaların sevk edilmesi erken tanı şansını arttırıyor. Erken teşhis, tedavi sürecini ve sonrasını olumlu etkiliyor.