Sigorta Cini, yeni mağazasını Giresun’da açtı

Perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, mağaza açılışlarını Anadolu’da sürdürüyor. Şirket yeni mağazasını Giresun’da açtı. Sigorta Cini, Giresun mağazasında, bünyesinde bulunan 19 sigorta şirketinin sigorta ürünlerini karşılaştırmalı olarak müşterilerine sunacak.

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Saraydemir, Giresun Belediyesi Yazı İşleri Müdürü ve Genel Sekreter Osman Süleymanoğlu, Sigorta Cini Genel Müdür Vekili Erdem Aydınlı, Sigorta Cini Satıştan Sorumlu Grup Müdürü Fulya Argat, Sigorta Cini Giresun Mağaza Müdürleri Coşkun Bıyık ve Fersan Çakır eşliğinde açılış kurdelasını kesti.

Hizmet ağını genişleterek büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Sigorta Cini Genel Müdür Vekili Erdem Aydınlı, “Sigorta alanında 170 yıllık deneyime sahip NN Group yatırımı Sigorta Cini olarak ‘Mahallenizin Sigortacısı’ olma hedefiyle yola çıktık ve açıldığımız günden bu yana önemli başarılara imza attık. Giresun mağazamızın hayırlı olmasını diliyor ve yeni mağazamızda müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü belirleyerek Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı tavsiye hizmeti sunacağız” dedi.

Sigorta Cini mağazalarında, AKSigorta, Allianz, AXA Sigorta, Doğa Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, Quick Sigorta, Güneş Sigorta, Koru Sigorta, Unico Sigorta, Orient Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Türk Nippon Sigorta ve Ray Sigorta ile NN Hayat ve Emeklilik’in tekliflerine karşılaştırmalı olarak ulaşılabiliyor.