TSEV’in resim yarışmasına başvurular için son gün 13 Mayıs

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı’nın (TSEV) düzenlediği “Kadrajımda Sigorta” fotoğraf yarışmasında sigortayı anlatan en güzel üç fotoğraf ödüllendirilecek. Yarışmanın başvuruları 13 Mayıs Pazar gece yarısına kadar devam ediyor.

Yarışmaya katılacak fotoğrafların “Sigorta nedir?” gibi doğrudan ya da “Neden sigorta yaparız?” gibi dolaylı yoldan sigorta konusunu anlatmaları bekleniyor. Örneğin; risk, zarar, tehlike, sahip olunanlar, istikrar, güvence gibi sigortayla bağlantılı kavramlar fotoğraf karesine yansıtılabilecek. Dileyenler, fotoğraf karesinde konu edindikleri kavramla sigorta arasında kurdukları ilişkiyi kısa bir yazıyla anlatabilecek. Sigorta ve sigortayla bağlantılı kavramların fotoğraf karesine yansıtılma biçimi ve kurulan ilişki tamamen fotoğrafçının hayal gücüne bağlı olacak.

Seçici kurul tarafından seçilerek ödüllendirilecek olan üç fotoğraf, yine seçici kurul tarafından beğenilen 30 fotoğrafla birlikte, sigortanın bilinirliğini artırmak ve sigorta bilincini geliştirmek amacıyla her yıl Mayıs ayının son haftasında kutlanan Sigorta Haftası (28 Mayıs-3 Haziran) boyunca Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde tüm fotoğraf severler için sergilenecek.

Yarışma şartnamesinde belirtilen ölçütlere uyan fotoğraflar 13 Mayıs 2018 Pazar günü saat 23:59’a kadar https://kadrajimdasigorta.com/ adresine gönderilebilecek.

Kadrajımda Sigorta Fotoğraf Yarışmasında birinci seçilen fotoğraf  5 bin TL + ferdi kaza sigortası, ikinciye 3 bin TL + ferdi kaza sigortası, üçüncüye 3 bin TL + ferdi kaza sigortası ödülü kazanacak. Sergilemeye layık görülen en fazla 30 fotoğraf için de sahiplerine 250 TL + ferdi kaza sigortası ödülü verilecek.