MAPFRE Sigorta Türkçeye bir kaynak eser daha kazandırdı

MAPFRE Sigorta, dünyanın önemli yönetim ve liderlik eğitmenlerinden James M. Kousez ve Barry Z. Posner’ın kaleme aldığı “Liderliği Öğrenmek” adlı kitabı Türkçe’ye kazandırdı. Optimist Yayınları’ndan çıkan ve MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Alfredo Muñoz’un kaleme aldığı sunuşla başlayan “Liderliği Öğrenmek” kitabı, kendi kendine uygulanabilecek koçluk önerileriyle herkesin içindeki liderlik cevherini açığa çıkartabilmesi için uygulanabilir adımlar ortaya koyuyor.

“Liderliği Öğrenmek”; güçlü bir kararlılık, azim ve destekleyici yol göstericilikle herkesin mevcut halinden daha iyi bir lider olmayı öğrenebileceğini anlatıyor. Liderlik becerilerini güçlendirip geliştirmek için öneriler sunulan kitapta, örnek lider olmanın temel ilkeleri de aktarılıyor.

Alfredo Muñoz

Kitap için özel olarak bir sunuş kaleme alan MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Alfredo Muñoz, şunları söyledi: “Aslında hepimiz günlük hayatlarımızda liderlik özellikleri sergiliyoruz ve çoğu zaman da bunu bilinçsizce yapıyoruz. Yaşamlarımızın her alanındaki başarılarımız büyük ölçüde liderlik becerilerimizi nasıl kullandığımıza bağlı. Kouzes ve Posner, iyimser bir yaklaşımla, liderliğin, gizemli becerilere sahip bir avuç şanslı insanın tekelinde olmadığını gösteriyor. Bize, hepimizde olan bu potansiyele ulaşmanın anahtarlarını veren bu kitap, hem şu anda yaptıkları işlerde liderlik rolünü üstlenenler hem de geleceğin lideri olma yolunda ilk adımını atanlar için çok yararlı bir kaynak oluşturuyor. Hayatın her alanında, dünyanın her köşesinde güvenilir liderlere ihtiyacımız var. Bu nedenle herkesi bu kitabı okumaya ve içindeki lideri keşfetmeye çağırıyorum.”