Skoda sahiplerine Anadolu Sigorta güvencesi

Skoda araç sahipleri için özel geliştirilen “Anadolu Sigorta Skoda Kasko”, tek bir poliçeyle genişletilmiş kasko teminatı ve ek avantajları bir arada sunuyor.
Poliçeyle hizmetlerini yetkili servislerinden almak isteyen Skoda sahipleri, 7 gün/24 saat hizmet sağlayan markaya özel asistans yardımlarından da yararlanma ayrıcalığına kavuşuyor.

Hem araçlar hem de bütçeler güvencede
KaSkoda ürünü kapsamında poliçe dönemi içinde bir adet orijinal cam değişimi muafiyetsiz ve hasarsızlık indirimi etkilenmeden yapılıyor. Ayrıca araçta meydana gelebilecek küçük çaplı hasarlar için anlaşmalı yetkili servislerinde geçerli olacak şekilde mini onarım hizmeti sağlanıyor. Bu kapsamda verilecek hizmetler hasarsızlık indirimi kademesini etkilemiyor.
Öte yandan Anadolu Hizmet kapsamında kaza veya arıza durumunda araçların Skoda yetkili servislerine çekilmesi ve kaza neticesinde ikame araç teminatının onarım süresince, pert dahil, yılda 2 kez, azami 15 güne kadar karşılanması sağlanıyor.
Sigortalılar, hatalı akaryakıt dolumu teminatıyla hatalı yakıt dolumu sonucunda aracın maruz kalacağı mekanik zararlar ve masraflar da teminat altında bulunuyor. Skoda Kasko’yla ayrıca, “sınırsız” ihtiyari mali mesuliyet teminatı sunuluyor.