Quick Sigorta 8. Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali 2-5 Ağustosta Cunda’da

Sekizinci Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali Quick Sigorta’nın ana sponsorluğunda 2-5 Ağustos günleri arasında Cunda Adası’nda yapılacak.

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, faaliyete geçtikleri ilk günden itibaren motosiklet kullanıcılarına yönelik önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Oldukça kapsamlı ve uygun fiyata piyasaya sunduğumuz trafik sigortası motosiklet kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Ticari anlamda bu yaklaşımımızın yanında motosikletlerin trafikte fark edilmesi için açık hava reklamları uyguladık. Her fırsatta motosiklet kullanıcılarına destek veriyoruz. Bu yıl 8’ncisi düzenlenen Balıkesir Uluslararası Motosiklet Festivali’ne ana sponsor olarak katkılarımızı sürdürüyoruz. Festival boyunca geniş bir ekiple Cunda’da olacağız ve ürünlerimizi, sosyal sorumluluk projelerimizi anlatacağız. Aynı zamanda motosiklet sürücülerine sürpriz etkinliklerimiz ve hediyelerimiz olacak” dedi.

Festival organizasyonunu gerçekleştiren 10 Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Başkanı ve Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu Başkanı Özgür Candar, hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Balıkesir Motosiklet Festivali Türkiye’nin en önemli etkinliklerinden birisi. Bu yıl 8’nci kez düzenliyoruz. Etkinlik boyunca konserler, yarışmalar, çekilişler ve eğitimler olacak. Sponsor firmaların etkinlikleri olacak. Festivalimize ilgi gösteren ve bu yıl ana sponsor olan Quick Sigorta’ya ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Motosiklet alanında yaptıkları çalışmaları keyifle takip ediyorduk. Bu türde katkılarının artarak devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar

ETKİNLİK PROGRAMI

Genel Program:

2 Ağustos – Perşembe

Giriş Kayıt

Çevre Gezileri

Beach Party

Dj. Ece Toprak Performans

Otuzbeşlik Rocks Konser

3 Ağustos – Cuma

Giriş Kayıt

Tekne ile Ayvalık Adalar Turu

Beach Party

Çevre Gezileri

Yarışmalar

Dj. Ceren Özdemir Performans

Mary Jane Konser

4 Ağustos – Cumartesi

Giriş Kayıt

Tekne ile Ayvalık Adalar Turu

Motosiklet Yavaş Gitme Yarışması

Kulüpler arası Halat Çekme Yarışması

Havuz Yarışmaları

Festival Motosiklet Korteji

İstanbul Arabesque Project Konser

Doğukan Manço Dj Performans