NN Hayat ve Emeklilik, hibrit modeliyle KOBİ’lere hızlı ve kolay otomatik BES imkânı sunuyor

NN Hayat ve Emeklilik, Temmuz ayı itibarıyla 10 ile 49 çalışanı olan firmalar için hızlı ve kolay BES olanağı tanıyan “NN Ekstra” ürününü hizmete soktu. “NN Ekstra” hibrit modeli, imzasız ve dijital olarak şirket çalışanlarının BES’e dâhil olmasına olanak tanıyor. Tüm işlemlerin imzasız ve dijital yürütüldüğü süreçte ihtiyaç anında Müşteri İletişim Merkezi üzerinden özel olarak eğitilmiş bir ekip de devreye girerek firmalara destek oluyor.

Daha önce de Kolay IK, Paraşüt, Multinet, GittiGidiyor ve Luca ile işbirliği yapan NN Hayat ve Emeklilik, geliştirdiği yeni ve dijital ürünlerle sektörde öncülüğü üstlenmeye ve müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm geliştirmek amacıyla inovasyon yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor.

NN Hayat ve Emeklilik Sparklab İnovasyon Departmanı Yöneticisi Sevinç Ener, şirketin son iki yıldır inovasyon alanında önemli adımlar attığını belirterek, “Müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni modelleri test etmeye yeni kanallara odaklanmaya devam edeceğiz. Gelişen teknolojilerle değişen tüketici alışkanlıklarına şirketlerin de ayak uydurması gerekiyor. Dijital dönüşüm çağındayız. Otomatik Katılım Sistemi’nin de kağıtsız, dijital ve telefon destekli olması firmaların ihtiyaçlarıyla doğan bir projedir” dedi.