İstanbul, sektör meclisi seçimine Levent Korkut’la giriyor

İstanbul’un Levent Korkut önderliğindeki listeyle 13 Ağustos’taki sektör meclisi seçimine girmesi kesinleşti. Açıklama, Acentelerin Sesi Ekibi tarafından yapıldı:

Değerli Meslektaşlarımız

05 Temmuz 2018 Perşembe günü yapılan İstanbul İl Delegeleri Seçim sonucuna göre Acentelerin Sesi Ekibinin listesine, meslektaşlarımız İstanbul’u temsil etme görevini vermişti.

06/07/2018 cuma sabahı itibarı ile Mesleğimizin önünü açacak ve herkesi kucaklayıp önümüzdeki dört sene boyunca mesleğimizin hak ettiği seviyelere gelmesi amacını ön plana alarak, hiçbir koltuk sevdasına kapılmadan tamamen meslek adına Türkiye’yi birleştirme hedefimizi gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.

Acentelerin Sesi Ekibi olarak biz ve bizi destekleyen meslektaşlarımızın isteği ve desteği ile göreve talip olmaya karar verdiğimizden bu yana, tüm meslektaşlarımıza ayırım yapmadan ulaşmaya ve herkese eşit mesafede birleştirici bir tutum içinde olmaya özen gösterdik ve herhangi bir açıklamada bulunmadık.

Meslektaşlarımız bilmelidir ki bu dönemde, Levent Korkut liderliğindeki Acentelerin Sesi Ekibi, daha önceki yıllarda oluşan fikir ayrılıkları sebebiyle ayrışan yolları birleştirmeye çaba göstermiştir.

Birçok kez çeşitli kesimlerden İstanbul’un nasıl bir yol izleyeceği konusunda değişik yorumlar ortaya atıldı. Ama biz en etkin SAİK yapılanması için çalıştığımızdan doğruyu bulana kadar hep susmayı tercih ettik ve her seferinde gerçek bilgiyi Acentelerin sesi ekibi olarak sizlere duyuru yapılarak bildireceğimizi belirttik.

SAİK seçimlerinde İstanbul’un nasıl bir tercihte bulunacağı sorusu bugün karara bağlandı.

21 gündür Türkiye geneli ile yapılan görüşmeler neticesinde, genel görüş olarak belirlenen ve büyük destek gören Levent Korkut önderliğinde liste çıkarma kararını vermiş bulunmaktayız.

Türkiye’yi Birleştirmek adına yaptığımız bu çalışmalarda, SAİK Başkanlığından dahi fedakarlıkta bulunmamıza rağmen, birlikte olmamız düşüncesi yerine, sanki ilhak edilmişiz gibi hareket edilmiştir. Geçen bu süreçte hiçbir bilgilendirme yapılmadığı gibi, program ve yol haritasının ne olacağı konusunda da hiçbir bilgi tarafımıza verilmemiştir. Acentelerin bir araya gelip yapılanmada, bizlerin yükleneceği görev ve sorumlulukların kesin belirlenip hep birlikte bir müttefik zihniyeti ile sahaya çıkmamızın bir türlü gerçekleşmemesi ve geçen dönemlerde olduğu gibi tamamen bireysel davranışların benimsendiği tarafımızdan da görülmüş olduğundan, bizlerde mesleğimizin sorunlarına çözüm bulma konusunda etkisiz kalacağımız düşüncesi oluştuğu için böyle bir karar alma ihtiyacı hâsıl olmuştur.

Bu kararımızın sektörümüze katkı sağlayacağı umudu ile elimizi taşın altına koyarak Türkiye genelinden gelen olumlu sese de kulak vererek Sn. Levent KORKUT önderliğinde 13 Ağustos 2018 tarihindeki Sektör Meclisi seçimleri ile mesleğimize maksimum fayda sağlayacağımızı umuyor Türkiye’yi kucaklamak için oylarınıza talip oluyoruz.

Saygıyla duyurulur,

ACENTELERİN SESİ EKİBİ