Unico Sigorta’dan Türkiye Yelken Federasyonu’na 2020 Olimpiyatları yolunda destek

Unico Sigorta, Türk Olimpik Yelken Milli Takımı’na 2020 Olimpiyatları yolunda destek olmak amacıyla, Türkiye Yelken Federasyonu’nun sponsoru oldu. Unico Sigorta ve Türkiye Yelken Federasyonu arasında gerçekleşen sponsorluk imza törenine, Unico Sigorta CEO’su Cenk Tabakoğlu, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akbudak, TYF Başkan Vekili Ceyhun Üstüner ve TYF Yönetim Kurulu Üyesi Melih Dilikoğlu katıldı.

Unico Sigorta CEO’su Cenk Tabakoğlu sponsorlukla ilgili olarak, “Kurulduğumuz günden beri, sporda amatör branşların destekçisi olduk. Sponsorluklar kulüplere destek olmanın yanı sıra, sporcularımıza da büyük bir moral oluyor. Arkalarında kendilerini birebir destekleyen bir markanın olduğunu bilmek onlara güven veriyor. Ülkemizde spora ne kadar farklı dallarda destek olursak, dünyada sesimizin daha çok duyulacağına inanıyoruz. Ülkemizde çok yetenekli sporcular var, bu doğrultuda yaptığımız yatırımların bir sosyal sorumluluk bacağı da ortaya çıkıyor. Türk Olimpik Yelken Milli Takımı’nın yelkende ilk olimpiyat madalyasını ülkemize getireceğine inancımız tam. Bu süreçte sporcularımızın yanında olacağız ve Türkiye Yelken Federasyonu’na her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ise, Unico Sigorta’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederken “2020 Olimpiyatları madalya hedefimiz yolunda Unico Sigorta’nın desteği bizim için çok kıymetli. Bu zorlu süreçte federasyonumuzun yol arkadaşı olan Unico Sigorta’nın gücünü arkamıza alarak hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

2020 Olimpiyat Oyunları’na kadar geçerli olacak anlaşma doğrultusunda, Unico Sigorta maddi desteğinin yanı sıra elementer branşta Türkiye Yelken Federasyonu’nun sigorta işlemlerini de gerçekleştirecek.