SAİK Başkan Adayı Levent Korkut: Koltuk heveslisi değiliz, amacımız çözüm üretmek

TOBB SAİK Başkan Adayı Levent Korkut dün akşam 22:30’da Kanal 3’te canlı yayın konuğu oldu. Acentelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini canlı yayında paylaşan Levent Korkut, 13 Ağustos Pazartesi yapılacak SAİK seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

Levent Korkut, koltuk ve makam heveslisi olmadıklarını, acentelerin gün geçtikçe ağırlaşan sorunlarına çözüm üretebilmek için aday olduklarını vurguladı.

En büyük tehlike Turkcell

Seçim sürecinin çamur atma yarışmasına dönüşmemesi gerektiğini hatırlatan Korkut, aday olarak sundukları önerileri meslek örgütü yöneticisi olarak eskiden beri dile getirdiklerini belirterek, bu konuda yaptıkları çalışmalardan örnekler verdi. 42 yıllık meslek tecrübesiyle acentelerin sorunlarını ve bunlara ilişkin çözüm yollarını iyi bildiğini söyleyen Korkut, yakın dönemde acentelerin önündeki en büyük tehlikenin Turkcell’in kuracağı satış kanalı olduğuna dikkat çekti.  

Korkut, “Sivil toplum kuruluşlarına sahip çıkmayanlar geleceğe güvenle bakamazlar. O yüzden tüm meslektaşlarımızı ve acente örgütlerine sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.  

Saik Başkan Adayı Sn.Levent KORKUT Kanal3′ programında soruları yanıtlıyor.