NN Hayat ve Emeklilik’te “Kağıtsız BES” dönemi

NN Hayat ve Emeklilik, bireysel emeklilik sistemi başvurularında hızlı, kolay ve güvenli işlem olanağı sağlayan yeni çözümü “Kâğıtsız BES”i hayata geçirdi.

Sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan Kâğıtsız BES, kullanıcılarının başvuru süreçlerinden kâğıdı çıkartarak, dijital onay sayesinde vakit kaybetmeden başvurularını gerçekleştirme olanağı sağlıyor.

BES başvuru süreçlerini optimize eden NN Hayat ve Emeklilik, başvurular için gerekli 12 adımlık satış adımını 7 adıma indirdi. Şirket, zamandan tasarruf sağlamanın yanı sıra kâğıt kullanımını kaldırarak çevreye duyarlı bir başvuru süreci sunuyor.

NN Hayat ve Emeklilik Operasyon ve Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Metin Gül, dijitaldeki gelişmeleri yakından takip ederek, müşteri odaklı, hayatı kolaylaştıran çözümler sunduklarını vurguladı. Gül, şunları söyledi: “NN Hayat ve Emeklilik olarak, son iki yıldır dijital alanda önemli adımlar atarak sektörde ilkleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kâğıtsız BES ürünümüzle süreçleri optimize ederek, 12 adımdan oluşan satış sürecini 7 adıma düşürerek, hem satış kalitesini arttırmaya hem de satış kanallarımız ve müşterilerimizin zamanlarını almadan hayatlarını kolaylaştırmaya özen gösterdik. Bireysel emeklilik sistemindeki yeni dönemimizle katılımcılar başvuru aşamasında geçtikleri form doldurma süreci ve harcadıkları zaman yerine, dijital onay mekanizması ile başvurularını gerçekleştirebilecek” dedi.