TSEV’den sigortacılık mezunlarına yüzde 100 burs

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) tarafından düzenlenen Temel Sigortacılık Eğitim Programına katılacak olan 10 yeni mezuna yüzde 100 burs verilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı Müdürü Mehmet Kalkavan, büyük ilgi gören ve alanının en prestijli eğitim organizasyonu olarak kabul edilen programa katılacak olan 5 yeni mezuna TSEV, öteki 5 yeni mezuna ise Sigorta Tatbikatçıları Derneğinin burs vereceğini belirtti. Burs başvuruları için ilgili mezunların www.tsev.og.tr adresine başvurabileceklerini söyledi.

Sigorta Tatbikatçıları Derneği Başkanı Fahri Altıngöz ise bu önemli eğitim programına katılmak isteyen öğrencilere destek vermenin kendileri açısından çok değerli olduğunu belirtip, “Sigortacılıkta 60.yılını kutlayan Sigorta Tatbikatçıları Derneği’nin bu yıl birçok etkinlik yanında 5 öğrenciye burs verecek” dedi.

Alanının uzman isimleri tarafından verilen TSEV Temel Sigortacılık Eğitimi, teori ile pratiğin buluşması ve sigortacılık alanında ileri düzey eğitim olarak kabul ediliyor.