Anadolu Hayat Emeklilik Müşteri Hizmetleri Merkezi yeni ofisinde

Anadolu Hayat Emeklilik’in Müşteri Hizmetleri Merkezi, Kartal’da bulunan Manzara Adalar’da hizmete açıldı. Üç katta toplam 3 bin 461 metrekare alanda yer alan ve çalışanlara modern bir çalışma ortamı sunan ofis, çevre dostu özellikleriyle ön plana çıkıyor. Yeşil binaların derecelendirilmesinde uluslararası bir sertifikasyon olan                       Leed (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikasına sahip binada aydınlatma otomasyonu ve standartların üstünde iklimlendirme sistemiyle en yüksek seviyede enerji tasarrufu sağlanıyor.

Her katta, çalışma alanları etrafında dinlenme bölümlerinin de yer aldığı  ofis, geniş bir deniz manzarasına sahip. Yeni ofis; yüksek tavanı, ferah görüntüsü ve modern dekorasyonu ile çalışanlara keyifli bir çalışma ortamı sunarken, müşterilere de teknolojik altyapı ile modern bir hizmet verilmesini sağlıyor.

Time Proje Yönetimi tarafından planlama, tasarım ve uygulama süreçleri yönetilen Anadolu Hayat Emeklilik Manzara Adalar Kartal ofisinin tasarımı Yalın Tan İç Mimarlık, uygulama işleri ise Jeyan Ülkü Mimarlık tarafından yapıldı.