HDI Sigorta, e-spor takımı Team Aurora’ya sponsor oldu

HDI Sigorta e-spor ligi takımlarından Team Aurora’ya sponsor oldu. Şirket bu anlaşmayla e-spor alanında ilk sponsorluk faaliyetini gerçekleştirdi.

HDI Sigorta son yıllarda adından sıkça söz ettiren, her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşan e-spor alanında sponsorluk anlaşması imzaladı. Şirket, 2015 yılında Riot Games tarafından düzenlenen Yükselme Ligi turnuvası ile profesyonel camiaya katılma başarısı gösteren, ilk sezonunda ligi birinci bitirerek en üst profesyonel lig olan Şampiyonluk Ligi’ne yükselen Team Aurora’ya sponsor oldu.

Spor endüstrisinde yaşanan değişime dikkat çeken ve ülkemizin profesyonel ve amatör branşlarda yarışan birçok takımına destek vermekten dolayı mutluluk duyduğunu belirten HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “E-spor son yılların en hızlı büyüyen pazarlarından biri. Özellikle gençlerin çokça rağbet gösterdiği bu alan geleceğin spor dalı olarak karşımıza çıkıyor. HDI Sigorta olarak hedefimiz; başta profesyonel ve amatör branşlarda destek verdiğimiz kulüplerimizin yanında e-spor branşında da takımlarımıza destek olmak,” dedi.