ERGO Türkiye ve Nissan’dan “NisKasko” işbirliği

Japon otomotiv devi Nissan, kasko poliçesi “NisKasko” için ERGO Türkiye’yle anlaştı. İşbirliği kapsamında, “NisKasko” poliçesine sahip sıfır ve ikinci el Nissan araç sahipleri, sigorta kapsamındaki hizmetlerden ERGO güvencesiyle yararlanabilecek.

ERGO Türkiye işbirliğiyle otomotiv devi Nissan, kendi çatısı altında müşterilerine sunduğu markalı kasko hizmeti olan “Niskasko” hizmetini genişletti. Nissan’ın ürün gamındaki tüm araçlar için geçerli olan, sıfır ve ikinci el tüm Nissan marka araçları kapsayan anlaşmayla, Nissan müşterileri araçlarını ERGO Türkiye güvencesiyle de kasko yaptırma fırsatı elde ediyor.

Nissan sahipleri bu anlaşmayla, ekspertiz olmaksızın hızlı onarım hizmeti, yanlış akaryakıt dolum teminatı, ikame araç ve yol yardım hizmeti, hasarsızlık koruma teminatı gibi birçok avantajdan faydalanabilecek. Araç sahipleri, “Niskasko” kapsamında araçlarının olası hasar operasyonlarını NISSAN yetkili servislerinde, orijinal NISSAN yedek parçaları kullanılarak, eğitimli servis personellerine standartlara uygun olarak yaptırabilecek.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan ERGO Türkiye İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe, “Dünyanın ve ülkemizin önde gelen otomotiv markalarından Nissan ile gerçekleştirdiğimiz bu yüksek katma değerli işbirliğinin, tüketicilerimiz açısından faydalı olacağına inanıyorum. Her zaman söylediğimiz gibi ülkemizde özellikle araç sigortacılığı, oldukça yüksek bir büyüme potansiyeline sahip. Ekonomik büyümeye önemli ölçüde katkı sunan sigorta sektörünün gelişiminde ise sektörler arası iş birlikleri büyük önem taşıyor. Bu noktada ERGO Türkiye olarak tüketicimize ve ülkemize katkı sağlayabileceğimiz tüm fırsatları değerlendirmeye ve sektörümüzün gelişimine yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bu işbirliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan Özkök ise şunları söyledi: “Nissan olarak, müşteri memnuniyeti her zaman ilk önceliğimiz. Müşterilerimizi tanıyoruz, ihtiyaçlarını gözetiyoruz. Bu kapsamda, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak hazırladığımız ve müşterilerimize sunduğumuz poliçemiz ‘Niskasko’ hizmet kapsamını her geçen gün artırıyoruz.  Bu doğrultuda ERGO Türkiye ile güçlü bir iş birliğine imza atıyoruz. Bu iş birliğiyle, müşterilerimizin yetkili servislerimiz vasıtasıyla en iyi ve en kaliteli hizmeti ‘Niskasko’ hizmetimizle almalarını sağlayacağız. Müşterilerimizin ‘Niskasko’ hizmetini kullanarak Nissan kalitesini ve güvencesini her zaman en iyi şekilde kullanmasını istiyoruz.”