NN Hayat ve Emeklilik  15 yaşında

Dünya çapında 18 ülkede, 15 bin çalışanı ile 17 milyondan fazla müşterisi bulunan NN Group bünyesinde yer alan NN Hayat ve Emeklilik, Türkiye’de 15 yıllık deneyimini kutluyor.

Şirketin 15. yılı itibarıyla 1 milyon aktif müşterisi bulunuyor ve onlara konut yardım hizmetlerinden check-up paketlerine, ambulans hizmetinden havaalanı transferine, araç kiralamadan hobi indirimlerine kadar birçok ek hizmet ‘Önce Sen’ Dünyası’yla sunuluyor.

Son 10 yılda enflasyon oranı üzerinde ortalama fon getirisine sahip olan NN, sektörde bir ilke imza atarak ‘Kağıtsız BES’ uygulamasını da başlatmıştı.

Ana stratejilerini, hayat sigortasında büyüme, bireysel emeklilikte uzun süreli ilişkiler kurma ve güvenilir süreçler oluşturmanın yanı sıra markete yenilikçi fikirler getirerek inovatif bir sigorta şirketi olma şeklinde tanımlayan NN Hayat ve Emeklilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Marius Popescu, “NN Hayat ve Emeklilik olarak, stratejik ilişkiler kurma ve dijitalleşme alanında önemli adımlar atıyoruz. Geleceğin sigorta ve emeklilik şirketini oluşturup sektöre liderlik yapmak amacıyla geçtiğimiz yıl Sparklab İnovasyon Departmanını kurduk. Sparklab ile dijital ilan paylaşım platformu ‘NN Ekstra’ gibi birçok başarılı projeye imza attık. Türkiye’nin en önemli kuruluşlarından Alternatif Bank, Burgan Bank ve Hesapkurdu.com ile de bireysel emeklilik ve hayat sigortası kapsamında başarılı stratejik ortaklık anlaşmaları gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıllarda da yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz ile Türkiye’deki istikrarlı büyümemizi sürdürmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca, son iki yıldır üst üste Top Employers Institute tarafından Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri seçildik, bu bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Başarılı sonuçlarımızın mimarları değerli çalışanlarımıza ve bize güvenip, bizimle aynı yolda yürüyen kıymetli iş ortaklarımıza ve müşterilerimize de bu vesileyle çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

NN Hayat ve Emeklilik, 23 Ocak 2003 tarihinde Oyak Emeklilik A.Ş. adıyla kurulmuş ve 7 Temmuz 2003 tarihinde faaliyet ruhsatını almıştı.