Sigortam.net’in yeni CEO’su Onur Özkan oldu

Sigorta platformu Sigortam.net’in CEO’luk görevini, uzun yıllardır finans sektöründe üst düzey yönetimlerde bulunan Onur Özkan sürdürecek. Özkan, Boğaziçi Üniversitesi’nde çift anadal yaparak İşletme ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinden yüksek onur derecesi ile mezun olduktan sonra, aynı üniversitede yaptığı Finans Mühendisliği Yüksek Lisansı derece ile tamamlayarak iş hayatına başladı.

Özkan, 2004-2017 yılları arasında Finansbank’ta çeşitli yönetim kademelerinde görev aldı. Bu dönem içinde Özkan, aynı zamanda Finans Faktoring Yönetim Kurulu Üyesi görevinde bulundu. 2004 ile 2012 yılları arasında Finansbank’ta Hazine Bölümü, Mevduat Yatırım Ürünleri ve Üst Gelir Segmenti Birim Yöneticiliği, Bireysel Segmentler Yönetimi ve Sektör Bankacılığı Grup Yöneticiliği görevlerinde bulunan Özkan, 2012 yılında Yüksek Gelir Ürün ve Segment Yönetimi ve Özel Bankacılık Direktörü olarak atandı. 2015 yılında bankanın Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı görevinde bulunan Özkan, 2016 yılında atandığı KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı görevini 2017 yıl sonuna kadar sürdürdü.

Özkan, son olarak 2018 yılı başından itibaren Sabancı Holding bünyesinde sırasıyla, Carrefour yönetim kurulu üyeliği, Teknosa yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve son olarak Carrefoursa ticari operasyonlardan sorumlu icra kurulu üyesi olarak görev alan Özkan, Ağustos 2018’de CEO olarak Sigortam.net ailesine katıldı.