VHV Reasürans’ın geleneksel gecesi sektörü buluşturdu

Türk sigorta pazarının uluslararası sermayeli tek reasürans şirketi VHV Reasürans’ın sektörü buluşturan geleneksel gecesi bu yıl da renkli geçti. Sektörden birçok ismin büyük ilgi gösterdiği gece 12 Eylül 2018 Çarşamba günü Four Seasons Bosphorus’ta düzenlendi. Keyifli ve renkli davet, VHV Reasürans Genel Müdürü Maximilian Stahl, Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Voigt, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dietrich Werner ile Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Gülen Özaktürk ve Fatih Ağacık’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. 500’den fazla sektör yöneticisinin bulunduğu davete, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Güneş Sigorta Genel Müdürü İlkay Aycı da katıldı.

Maximilian Stahl

İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarası altında sohbet etme ve eğlenme imkanı yakalayarak ülke gündeminden bir nebze de olsa uzaklaşma şansının yakalandığı davetin açılışında konuşan VHV Reasürans Genel Müdürü Maximilian Stahl, gelenekselleşen ve bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri geceye gösterilen ilginin VHV çalışanlarını çok mutlu ettiğini belirterek katılım gösteren tüm sektör temsilcilerine içten teşekkürlerini iletti.

VHV Reasürans olarak proaktif ve istikrarlı bir şekilde büyüyen Türk sigorta pazarın bir parçası olmaktan gurur duyduklarının altını çizen Stahl sözlerini şöyle sürdürdü: “Geleneksel hale geldiğini düşündüğümüz ve tüm sektörün merakla beklediği buluşmamıza gösterilen büyük ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Bu yıl da ilk iki yılki buluşmamızda olduğu gibi eşsiz İstanbul Boğazı’nın en güzel mekanlarından Four Seasons Bosphorus’un ev sahipliği yapmasının geceye katılan tüm konuklarımıza büyük keyif verdiğini düşünüyorum. Önümüzdeki yıllarda tekrar buluşmak dileğiyle.”

Stahl’ın konuşmasından sonra, misafirler canlı müzik ve sahne şovları eşliğinde sektörün hemen hemen tüm temsilcileriyle birlikte sohbet ederek keyifli vakit geçirdi.