Groupama’dan Healpy ile iyiliğe 1 milyon 250 bin adım daha!

Groupama, sağlıklı yaşam alanında rehberlik veren ve herkese açık olan yeni mobil uygulaması Healpy ile birlikte başlatılan “Her Adım İyilik” sosyal sorumluluk projesi kapsamında 14 Ekim Pazar günü Belgrad Ormanı’nda yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi. Groupama çalışanlarının ve acentelerinin katıldığı etkinlikte, 6 km parkurda toplam 1 milyon 250 bin adım atıldı. Atılan her adımın ihtiyacı olan kişilere umut olduğu projede, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bugüne kadar 10 akülü sandalye bağışı yapıldı.

Yürüyüş öncesi konuşma yapan Groupama Sigorta Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Çağrı Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Frederique Guegan Tayar; “İlk olarak Groupama adına etkinliğimize katılan tüm çalışanlarımıza ve acentelerimize teşekkür ediyorum. Kısa sürede ses getiren “Her Adım İyilik” projemizle bugün 10. akülü sandalyemizi bağışladık. Atılan her adım sayesinde bir engellinin hayatına dokunduk ve onun özgürlüğü olduk. Bu bizim için çok gurur verici. Bundan sonraki hedefimiz daha fazla kişiye ulaşarak bol bol adım atmak ve her adımı bir iyiliğe dönüştürmek” dedi.

Healpy uygulaması kişileri sağlıklı bir yaşam ve günlük hareketlerinin artması için yürümeye motive ediyor. Uygulamaya ücretsiz kayıt olmak ve i-health ya da google fit entegrasyonu ile adımların toplanmasına izin vermek yeterli. Ayrıca Healpy’de toplanan adımlar uygulamanın “Adım Adım Sağlık” menüsünde yer alan “Her Adım Bağış” alanından takip edilebiliyor.