Unico Sigorta’dan Tohum Otizm Vakfı’na anlamlı destek

Otizme farkındalık yaratabilmek ve otizmli çocukların eğitimlerine destek olabilmek adına gerçekleştirilen proje kapsamında, Karagümrük Spor Kulübünün ana sponsoru Unico Sigorta, formanın şort kısmındaki logo konumlandırma hakkını Tohum Otizm Vakfı’na devretti. 21 Ekim Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçın bilet satışlarından elde edilen gelirin tümünün Karagümrük Spor Kulübü tarafından vakıfa bağışlandığı maç öncesi gerçekleştirilen basın toplantısına Unico Sigorta CEO’su Cenk Tabakoğlu, Karagümrük Spor Kulübü Genel Müdürü Cenk Özeker ve Tohum Otizm Vakfı Genel Müdürü Betül Selcen Özer katılım sağladı.

Basın toplantısında Unico Sigorta CEO’su Cenk Tabakoğlu: “Yakın zamanda imzaladığımız anlaşmamız ile, Karagümrük Spor Kulübü’nün Ana Sponsoru olmanın sevincini yaşadığımız bu günlerde, kulüp yöneticileri ile birlikte otizme farkındalık yaratmak ve otizmli çocukların eğitimleri için bir fon oluşturabilmek adına Tohum Otizm Vakfı ile bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmeye karar verdik. Maçtan elde edilen gelirin yanı sıra, bugün itibariyle dijital kanallarımızdan düzenlenen her poliçemiz doğrultusunda vakıfa 5 TL’lik bağış yapacağız. Otizmin farkındayız, onların yanındayız.”dedi.

Karagümrük Spor Kulübü Genel Müdürü Cenk Özeker “Tohum Otizm Vakfı ve ana sponsorumuz Unico Sigorta ile beraber, otizmli çocuklarımızın eğitim ve yaşam standartlarına katkıda bulunabilmek amacıyla bu işbirliğine başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Fatih Karagümrük Spor Kulübü olarak, toplumumuzun her zaman yanında olmaya ve üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Tohum Otizm Vakfı Genel Müdürü Betül Selcen Özer, “Bugün dünyada her 68 çocuktan biri otizm riski ile doğuyor ve bu rakam her yıl artış eğilimi gösteriyor. Doğuştan gelen ve yaşamın ilk üç yılında fark edilen gelişimsel bir farklılık olan otizme farkındalık yaratabilmek ve otizmli çocukların eğitime kavuşmaları adına Karagümrük Spor ve Unico Sigorta güçlerini birleştirerek Tohum Otizm Vakfı için çok kıymetli bir iş birliğine imza attılar. Karagümrük Sporun Ana Sponsoru olan Unico Sigorta formanın şort kısmındaki logo kullanma hakkını Tohum Otizm Vakfına devretti ve iş birliğinin bu kıymetli sosyal sorumluluk projesine dönüştüğü ilk maç geliri Karagümrük Spor tarafından Tohum Otizm Vakfı’na bağışlandı. “Otizmin Farkındayız, Onların Yanındayız” diyerek yanımızda yer alan Karagümrük Spor ve Unico Sigorta’ya yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.