AXA’nın “Sanal Doktor”u hizmete başladı

AXA Global Healthcare müşterileri, bugünden itibaren, Advance Medical tarafından geliştirilen ve küresel çapta mobil ve KOBİ müşterileri için basit ve esnek sağlık hizmetleri sunan sanal bir doktor olan “Global Care on Demand” hizmetine erişebilecekler.

AXA Global Healthcare CEO’su Tom Wilkinson, “190’dan fazla ülkede yaşayan müşterilerimizin küresel doğası göz önünde bulundurulduğunda, çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilen ve aynı zamanda harika bir deneyim sunan bir sağlayıcı bulmamız hayati önem taşıyor. Bu yüzden yeni hizmetlerimiz bölgesel olarak çalışan doktorları içeriyor. Çoğu gurbetçiler yerel dili öğrenirler ya da tıbbi terminolojiye gelince, temel konularla uğraşabilirler, ancak ana dilinizde konuşabilmek güven verici” diye konuştu.

Hizmete başlayan Global Care on Demand, 7 gün 24 saat telefon üzerinden veya bir video konsültasyonu aracılığıyla hastanın yerel dilinde her yerde kullanılabiliyor. Dünya çapında 8 ana merkezde bulunan ve 20’den fazla dilde birinci basamak danışmanlık hizmeti verebilen uluslararası nitelikli doktorlardan oluşan bir ağa erişim sağlıyor.

Söz konusu”sanal doktor”, müşterilere ihtiyaç duydukları her yerde ve zamanda güvenilir bir tıbbi tavsiye kaynağından uluslararası bir tıbbi bakım standardına anında erişim sağlayacak. Hizmet, yurtdışında görevlendirilen kurumlarda çalışanlar, iş seyahatinde olanlar ve yabancı bir ülkede tıbbi bakım hizmetlerine nasıl erişebileceklerini bilemeyen göçmenler veya uluslararası standartlara hızlı erişim sağlamak isteyen, dünya çapında mobil bir yaşam tarzına sahip olanlar için tasarlandı.