HDI Sigorta, Fenerbahçe’ye sponsor oldu

Farklı branş ve liglerdeki takımlara verdiği sponsorluk desteği ile Türkiye’nin spor hayatına katkı sağlayan HDI Sigorta, Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol branşı için resmi sigorta sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı.

Anlaşma, 2018-2019 sezonundan başlamak üzere 3 sezon boyunca geçerli olacak. Sponsorluk anlaşması imza töreni için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen basın toplantısında HDI Sigorta’yı Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu temsil ederken, Fenerbahçe Spor Kulübü adına Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam toplantıya katılım gösterdi.

Farklı branşlardaki ve liglerdeki takımlara sponsorluk destekleri ile ülke sporuna katkı sunmaya çalıştıklarını hatırlatan HDI Sigorta Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu, “Bugüne kadar futboldan masa tenisine, pek çok farklı branşta birçok kulübümüze destek verdik. Bu desteklerimiz, bu yıl da gerçekleştirdiğimiz anlaşmalar çerçevesinde devam ediyor. Bugün, ülkemizin en köklü ve büyük kulüplerinden, sayısız başarılara imza atmış Fenerbahçe Spor Kulübü ile Futbol Resmi Sigorta Sponsorluğu anlaşmasını hayata geçirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşma aynı zamanda kadim bir dostluğun ve iş birliğinin kamuoyu ile paylaşılması. Ülkemizin farklı branşları ve kulüplerinin ilerlemelerine HDI Sigorta olarak katkılarımızı sunmaya devam edeceğiz,” dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ise HDI Sigorta imzalanan sponsorluk anlaşmasının, önceki anlaşmalara göre daha geniş kapsamlı olduğunu altını çizdi: “Türk sporunun yenilikçi gücü, lokomotifi Fenerbahçe’miz yolunda ilerlerken, yanında destek veren kuruluşlar da söz konusu. Bugün bu kuruluşlardan biri olan HDI Sigorta ile bu yıl itibariyle daha kapsamlı bir faaliyet gerçekleştireceğiz. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi, Samandıra ve Dereağzı tesisleri ile kulübümüzün tüm araçları olmak üzere geniş kapsamlı ve 3 yıllık bir anlaşmayı hayata geçiriyoruz. HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Bey’e gösterdikleri destek nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü adına teşekkür ederim.” dedi.