Chubb terörle ilgili koruma ürünü çıkardı

Küresel sigortacı Chubb, çokuluslu şirketler ve büyük orta ölçekli pazar işletmeleri için yeni bir terörle ilgili koruma ürünü çıkardı. Chubb’dan yapılan aaçıklamada, şirketin Terörle Mücadele Risk Değerlendirme Hizmetleri’nin sunduğu yeni poliçe, şirketin terörizm ve politik şiddet konusundaki uzmanlığını, risk mühendisliğini, küresel güvenliği, afet modellemesi ve dijital uzmanlığını bir araya getiriyor ve terörizmle ilgili anlayışlarını geliştirmeye çalışan kurumsal müşterilerin geri bildirimlerine dayanarak geliştirildi.

Poliçe kapsamında, bir müşterinin yeni hizmetten yararlanması durumunda, Chubb’dan bir risk mühendisi, şirketin önemli yerlerinin ayrıntılı bir değerlendirmesini yapıyor ve risklere maruz kalma düzeyini ve mevcut güvenlik kurulumunu analiz ederek, yerel tehlikeler için bölgede terör saldırıları için potansiyel hedeflerin belirlenmesi için lokasyona özel bir puanlama sunuyor. Daha sonra ise gerektiğinde iyileştirme önerileri de dahil olmak üzere, müşteriye özel bir rapor veriliyor.

Poliçe ayrıca, şirketin mevcut risk ortamını seyrederken müşterilere yardımcı olmak için tasarlanan geliştirilmiş küresel ısınma modelleme ve veri analizi hizmetini de içeriyor. Chubb Terörizm ve Siyasi Şiddet Başkanı Piers Gregory, “Dünyanın dört bir yanında terörizm ve siyasi şiddet tehdidi, şirketlerin hem çalışanlarının hem de müşterilerin güvenliğini göz önünde bulundurması ve aynı zamanda iş sürekliliğini sağlaması gereken bir konudur.” dedi.