Quick Sigorta’dan Türk sinemasına destek

Quick Sigorta’nın sponsorluğunu yaptığı “Müsaadenizle Büyükler” filmi 28 Aralık tarihinde tüm Türkiye’de gösterime girecek.  Çocukların sokak hayvanlarını kurtarışını ve yetişkinlerle olan ilişkisini mizahi bir dille anlatan Müsaadenizle Büyükler filminin fragmanı yayınlandı. Çektiği filmlerle büyük ses getiren son olarak ise “Mezarcı” filmi ile uluslararası birçok ödül alan Talip Karamahmutoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği “Müsaadenizle Büyükler”in 28 Aralıkta vizyona girecek. Ana sponsorluğunu Quick Sigorta’nın, yapımcılığını ise Avrasya Medya Prodüksiyon’dan Halit Ziya Alptekin’in üstlendiği Müsaadenizle Büyükler filminin kadrosunda Emre Altuğ, Duygu Paracıkoğlu, Kayhan Yıldızoğlu, Ümit Çırak, Rıza Sönmez, Eriş Akman ile çocuk yıldızlar Enes Göçmen, Efe Koçyiğit ,Alperen Efe Esmer ve uluslararası ödüllü ARP Sanatçısı Tuana Coşkun yer alıyor.

Ünlü pop sanatçısı Çağatay Akman ile birlikte heykeltıraş Candan Arıcı, Çocuk Kadın dizisinden Kuzey Yücehan ve Oyuncu-Psikolog Serap Ağalar’ın konuk olarak rol aldığı filmin çekimleri İstanbul Zekeriyaköy’de yapıldı. 28 Aralık’ta vizyona girecek olan film, sokak hayvanları ve çocuklar için farkındalık yaratmayı amaçlıyor…

Ahmet Yaşar: Sinema dünyasıda desteğimiz sürecek

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, “Müsaadenizle Büyükler” filmi ile ilk defa bir filme sponsor olduklarını belirterek, “Keyifli bir süreç oldu. Filmin konusu, anlatımı ve oyuncu kadrosu çok başarılı. Sinema dünyasına katkılarımız sürecek. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini sinemalara bekliyoruz” dedi.