AXA Liabilities Managers satın almalar peşinde

Fransız sigorta devi AXA’nın önemli iştiraklerinden olan ve Fransa, İsviçre, ABD ve İngiltere’de faaliyet gösteren AXA Liabilities Managers (AXA LM) satın almalar peşinde. intelligentinsurer’de yer alan habare göre, AXA LM CEO’su Sylvain Villeroy de Galhau büyük kazanımları hedef almak için donanımlı olduklarını söyledi.

Şirket satın almalarda hayat dışı re ve sigortacılıkla ilgili satın alma ve yönetimi üzerine odaklandığını belirtti. Villeroy de Galhau sözlerini şöyle sürdürdü, “22 Haziran’da ikinci yatırım fonu olan AXA DBIO II için fon toplama dönemini kapattık. Bu yeni fon sayesinde, organizasyonumuz artık sigortacılıkta büyük kazanımları hedeflemek için tam donanımlıdır.”

4 Temmuz ile 17 Eylül 2018 arasında AXA LM, üç önemli anlaşmanın imzalandığını duyurdu. Bunlar iki Alman, SOVAG ve Gothaer’ın reasürans kapasitesi ile Birleşik Arap Emirlikleri’nde Emirates Re’nin devralınmasıydı. Villeroy de Galhau, “İşleyen pazar tam gelişime açık ve ortaya çıkan birçok yeni fırsat görüyoruz.” diye konuştu.