Guy Carpenter yeniden yapılandırıldı

Reasürans brokeri Guy Carpenter & Company, ana şirketi Marsh & McLennan Companies’in (MMC) JLT devralımını sonrası etkili olacak yeni bir küresel sermaye çözümleri grubu ve birkaç kilit liderlik ataması açıkladı. Guy Carpenter (GC), GC’in analitik, stratejik danışmanlık ve broker ekipleriyle yakın çalışacak olan başkan yardımcısı David Priebe’nin liderliğinde yeni bir küresel sermaye çözümleri grubu yaratıyor. Grup iki bileşenden oluşacak her ikisi de Priebe’ye rapor veren küresel sermaye çözümleri ve GC Menkul Değerler.

JLT Re’de Kuzey Amerika’nın CEO’su Ed Hochberg, GC’de müşterilere sermaye, reasürans optimizasyonu ve risk transferi çözümleri konusunda tavsiyelerde bulunan küresel sermaye çözümleri uygulamasının başkanı olacak. Hochberg ayrıca JLT Re’nin Kuzey Amerika işletmesinin Guy Carpenter ile genel entegrasyonunu da destekleyecek.

JLT Re’de İngiltere ve Avrupa CEO’su Keith Harrison, GC için Londra Kuzey Amerika’nın başına geçecek. GC’nin Kuzey Amerika işinin Londra bölümünü yönetecek ve GC Kuzey Amerika’nın CEO’su Tim Gardner’a rapor verecek.Ayrıca, şu anda GC için Londra Kuzey Amerika’nın başkanı Simon Keeley ve şu anda JLT Re için Londra Kuzey Amerika’nın başkanı Mark Higgins hem Harrison’a rapor verecek hem de işletmeleri birleştirecek ve bir araya getirecek üst düzey liderlik ekibinin bir parçasını oluşturacak.

Guy Carpenter’ın uluslararası bölümü, CEO olarak James Nash tarafından yönetilmeye devam edecek. JLT Re Asia Pacific CEO’su Jeremy Fox, GC Asia Pacific’in başkanı olacak ve GC Asia Pacific’in CEO’su Tony Gallagher’a rapor verecek. Fox, bölgedeki çok uluslu müşterilere hizmet vermek ve yeni iş üretmekten sorumlu olacak.
Uzmanlık bölümünde, şu anda GC Global Specialties’in CEO’su olan Kevin Fisher, GC UK & Specialties’in başkanı olacak. Ek olarak, şu anda Küresel Uzmanlıkları ve GC’de denizcilik dışı uzmanlar başkan yardımcısı olan James Boyce, Global Uzmanlıklar CEO’su olacak. Boyce, Hearn’e rapor verecek ve Guy Carpenter yönetim kuruluna katılacak.

JLT Re’de İngiltere ve Avrupa’nın CEO’su Bradley Maltese, Boyce’ye bağlı olarak Global Specialties’in başkan yardımcısı olacak. GC Global Specialties’in genel müdürü Richard Morgan, Boyce’ye rapor vererek denizcilik dışı uzmanlıkların başına geçecek. Son olarak, JLT Re’nin global analitik başkanı David Flandro, GC Global Stratejik Danışmanlık CEO’su Rob Bentley’e rapor vererek, küresel ekonomi ve franchise risk danışmanı olacak. Bu rolde Flandro, GC’in küresel düşünce liderliğini, iş zekasını, derecelendirme danışmanlığını ve pazar istihbarat birimlerini denetleyecek.

MMC, Jardine Lloyd Thompson Group (JLT) ‘ı 6.4 milyar dolara satın alma sürecinde.