SAİK yöneticilerinin bölgesel ziyaretleri hız kesmeden sürüyor

SAİK yönetimi bölgesel ziyaretlerine hız kesmeden sürüyor. SAİK söz konusu ziyaretlerde acentelerin sorunlarını birebir dinleme şansı buluyor. SAİK Başkanı Levent Korkut ve ekibi başta Edirne olmak üzere bölgede önemli temaslarda bulundu. Acentelerin Sesi Ekibi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“SAİK Üyelerinden aldığımız bilgilere göre, ETSO (Edirne Ticaret ve Sanayi Odası) Sigortacılık Meslek Komitesi 24 Ocak 2019 tarihinde Sigorta Acentelerine yönelik olarak “Sektörel Sorunlar” konulu bir toplantı düzenlenmiştir.

Toplantı ETSO Meclis salonunda gerçekleşmiş olup, davet üzerine toplantıya SAİK Üyeleri, TOBB Sigortacılık Müdürlüğü yetkilileri de katılmışlardır. Toplantıda SAİK Başkanı Levent Korkut SAİK çalışmaları hakkında bilgi verip, meslektaşlardan gelen soru ve sorunlara çözüm üretmek için SAİK adına meslektaşlarımız ile istişarelerde bulunmuşlardır.

Toplantıya Edirne ve çevre İller olan Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale Sigorta Acenteleri yoğun katılımda bulunmuşlardır. Bu toplantı ile beraber yeni SAİK Yönetimi 4. cü Bölgesel toplantısını gerçekleştirmiştir. Toplantıya katılan Edirne ve çevre İl Acenteleri bölgelerinde ki toplantıya katılımları ve mesleki sorunlarının çözümlerine yönelik yoğun çalışmaları nedeni ile Komite Üyelerine teşekkür ve desteklerini iletmişlerdir.

EDİRNE SANAYİ VE TİCARET ODASI
İcra Komitesi üyeleri Edirne toplantısı öncesi bölgede kurum ve kişi ziyaretleri de gerçekleştirmiştir. Önce Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Sayın İbrahim Uyan ile makamında görüşülmüştür. Görüşmede Acentelerin işyerlerine yönelik ruhsat talepleri konusunda destek istenmiştir.

MARMARA EREĞLİSİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Akabinde Tekirdağ Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay ’a bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyarette bölge ekonomisi ve bölge Acentelerinin sorunlarına yönelik fikir alış verişinde bulunulmuştur. Aynı zamanda TOBB Yönetim Kurulu üyesi olan Başkana, SAİK e gösterdikleri destekler adına teşekkür edilmiştir.

TEKİRDAĞ SANAYİ VE TİCARET ODASI
Bizde göreve geldiği günden bu yana durmadan, yorulmadan meslektaşları ile buluşan, görüşen ve onları dinleyen Komite Üyelerine Acentelerin Sesi Ekibi olarak teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Bilgilerinize sunuyoruz…”