HDI Sigorta, Sigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği’ni ağırladı

Türkiye’de sigorta broker’lığını geliştirmek, bu mesleği tercih edeceklere doğru alanı ve yeterli zemini hazırlamak için faaliyet gösteren Sigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği’nin Ocak Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı HDI Sigorta Genel Müdürlüğü’nün yeni binasında gerçekleşti.

Sektöre ve mesleğe ilişkin gündemin görüşüldüğü ve yaklaşık bir buçuk saat süren toplantının sonrasında, Ceyhan Hancıoğlu’nun ev sahipliğinde; HDI Sigorta Genel Müdür Yardımcıları’nın ve Kurumsal Sigortacılık Grup Müdürü’nün katıldığı kısa bir sohbet toplantısı gerçekleşti. Sohbet toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunan HDI Sigorta Genel Müdürü Hancıoğlu, “Her anlamıyla oldukça verimli geçen toplantıda, sektörün geliştirilmesi ve büyümesi için ne gibi adımlar atılabileceğini konuştuk, önerilerimizi masaya yatırdık. Derneğimizin kıymetli üyelerine katılımları için ayrıca teşekkürlerimi sunarım,” dedi.

Toplantı sonrasında düzenlenen HDI Binası açılış kokteyline Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve HDI Sigorta yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte yoğun iş temposuna kısa bir mola verildi. Aynı zamanda 95’inci yaş gününü kutlayan sektörün duayen ismi David Cohen ile Çiğdem Ergelen’ in doğum günleri 300 kişinin yer aldığı etkinlikte kutlandı.