Generali Almanya, Plug and Play’la ortaklık kurdu

Generali Almanya, dünyanın önde gelen hızlandırma programlarından Plug and Play’la ortaklık kurduğunu duyurdu.  Silikon Vadisi’nde bulunan Plug and Play, yeni kurulan şirketleri şirketlerle birleştiriyor ve geliştirilmelerinde destekliyor. 2006 yılında kurulmasından bu yana Plug and Play, uluslararası bir ortamda girişimcilerin geliştirilmesi ve işletilmesinde kilit bir rol oynadı ve şu anda her yıl 260’tan fazla şirkete yatırım yapıyor.

Plug and Play ile ortaklık Generali’ye büyük bir uluslararası teknoloji şirketleri ağı ile aktif ve doğrudan iletişim kurma ve inovasyonu teşvik etme fırsatı vereceği ifade edildi. Plug and Play ile birlikte, Generali dijital dönüşümlerini dünya çapında tanıtmak istiyor.

Generali Deutschland AG İcra Kurulu Başkanı Giovanni Liverani: “Generali, akıllı teknolojilerin geliştirilmesi ve uygulanmasında sigorta sektöründe öncü. Plug and Play ile birlikte çalışarak, yenilik liderliğimizi güçlendirmek için yeni fırsatlar başlatıyoruz. Akıllı sigorta çözümlerimizle, sigortayı yeniden keşfediyoruz ve neredeyse tüm sigorta alanlarında, yani bir fayda olayı gerçekleşmeden önce, önlemeyi amaçlıyoruz. Generali Vitality, müşterilerimizi sağlık bilincine sahip bir yaşam tarzıyla destekliyor, Generali Mobility, telematik tarifeleri biçiminde güvenli sürüşü sağlıyor ve Generali Domocity ile güvenli bir ev sağlıyoruz. ”

Generali, 2017 yılında, on iki sigorta şirketiyle birlikte InsurTech Hub Munich’i kurdu. Amacı,sigorta sektörü için yenilikçi genç girişimcilerle birlikte bir platform oluşturmak ve Münih’i dijital bir merkez olarak kurmak.

Generali Almanya, 16 milyar Euro prim geliri ve yaklaşık 13 milyon müşterisi ile Alman pazarındaki en büyük ikinci sigorta grubu. Generali’nin Almanyakısmı Generali Versicherungen, AachenMünchener, CosmosDirekt, Dialog, Merkezi Sağlık Sigortası, Advocard Rechtsschutzversicherung ve Deutsche Bausparkasse Badenia’yı içeriyor.