Yeni AVSAD yönetiminin ilk ziyareti Sompo Japan’a

Avrasya Sigorta Acenteleri Derneği Başkan Eyyup Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, genel kurul sonrası Sompo Japan Sigorta İcra Kurulu Başkanı Recai Dalaş’ı ziyaret etti. Dalaş’ın Sompo Japan Sigorta’nın Japonya dışındaki tüm perakende operasyonlarından sorumlu Başkan olarak atanmasını büyük bir başarı hikayesi olarak gördüklerini ifade eden AVSAD Başkanı Eyyup Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, yeni görevinde Dalaş’a başarı dilediler.

AVSAD’ın nezaket ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Dalaş’a bu görüşmede Sompo Japan Sigorta  Acenteler Satış Koordinatörü Hasan Bayata ile Batı İstanbul ve Trakya Bölge Müdürü Orçun Bilgel eşlik etti.

AVSAD Başkanı Eyyup Çelik, Recai Dalaş’a yönetim kurulu adına günün hatırası olarak Atatürk heykeli takdim etti. Toplantının ardından Sompo Japan Sigorta, AVSAD’ı öğle yemeğinde misafir etti. Sompo Japan Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, Acenteler Satış Koordinatörü Hasan Bayata, Batı İstanbul ve Trakya Müdürü Orçun Bilgel, İstanbul Avrupa Bölge Müdürü Mehmet Suyolcu ve İstanbul Anadolu Bölge Müdürü Ferhat Oba eşlik etti.

Recai Dalaş AVSAD’ı yakından takip ettiğini belirterek, göreve yeni başlayan yönetim kuruluna başarılar diledi ve AVSAD üyeleri ile gelecek için yeni iş birliktelikleri sağlayacaklarını belirtti.