Quıck Sigorta yönetimi İzmir’de alacak&kredi kefalet sigortası ve findeks paneline katılacak

 

Quick Sigorta sponsorluğunda, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF ) ve Ege Sigorta Acenteleri Derneği’nin (ESAD) işbirliği ile düzenlenen Alacak Sigortası, Kredi Kefalet Sigortası, Mesleki Sorumluluk Poliçeleri ve Findeks Bilgilendirme Paneli yarın  (1 Mart Cuma) İzmir’de gerçekleştirilecek.

İzmir Hilton Oteli, Barbaros Paşa Balo Salonu, A Kısmı’nda düzenlenecek panele, Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Quick Sigorta Acenteler ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Halil Alaeddinoğlu, Quick Sigorta Finansal Risk ve Analiz Müdürü Yasemin Ezenerden, Quick Sigorta İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kızılbay ile MAHER Holding CEO’su Levent Uluçeçen konuşmacı olarak katılacak. ESAD Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Kocamanoğlu ve TÜSAF Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi de panelde birer konuşma yapacak.

Etkinliğin ilk yarısında Quick Sigorta, MAHER Holding CEO’su Levent Uluçeçen’in de katılımıyla İzmir Acenteler Toplantısı’nı gerçekleştirecek. Bu toplantıda 2019 yılı beklentileri ile acente uygulamaları ve yeni ürünler hakkında bilgiler verilecek.

Etkinliğin ikinci yarısı ise ESAD Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Kocamanoğlu’nun açış konuşmasıyla başlayacak. Kocamanoğlu’nun ardından TÜSAF Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi bir konuşma yapacak. Saat 14.30’ta ise panel, Findeks sunumu ve ardından Quick Sigorta’nın sunumu ile devam edecek. Gulf Sigorta’nın sunumunun ardından etkinlik soru-cevap bölümüyle sona erecek.

Bir yanıt yazın