AXA’dan cep telefonu sigortasında ortaklık

Fransız sigorta devi AXA, cep telefonu sigortası sağlayıcısı İngiliz Pier Insurance ile ortaklık yaparak yeni bir pazara girme planını açıkladı. Sigortacı, 2019 yılında dünya çapında 12.95 milyar £ ‘lık değerinde olduğuna inanılan İngiltere ve İrlanda cep telefonu sigortası pazarına ilk girişini yapıyor.

AXA, ortaklığın AXA Partners’ın, kamu hizmetleri, telekom ve ev hizmetleri de dahil olmak üzere yeni pazarlara açılma planlarının bir parçası olduğunu duyurdu. Anlaşma ile iki şirket cep telefonu sigortası poliçeleri sunmak için güçlerini birleştirecek.

AXA Partners’ın İngiltere satış müdürü Gary Vincent: “Cep telefonu pazarı son yıllarda önemli ölçüde değişti. Sadece telefonların satın alındığı şekilde değil, aynı zamanda günlük yaşamın içsel bir parçası haline geldiğinde, tüketicilerin onlarsız mücadele ettiği noktaya geldi. Bir numaralı global sigorta markası olarak, Avrupa cep telefonu sigortası uzmanlığımızı İngiltere ve İrlanda’ya ilk kez genişletmek heyecan verici bir beklentidir ve bunu loveit coverit markası altında Pier Insurance ile yapmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Bir yanıt yazın