Zurich’ten tedarik zinciri risk yönetimi şirketi ile ortaklık

İsviçreli sigorta devi Zurich, Alman tedarik zinciri risk yönetimi firması Riskmethods GmbH ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Zurich’ten yapılan açıklamada, söz konusu ortaklığın amacının işletmelerin hem Zürih’in risk mühendisliği hem de sigorta uzmanlığı ve risk metotlarının benzersiz yapay zeka bazlı teknolojisini kullanarak tedarik zincirleriyle ilgili riskleri tanımlamasına, değerlendirmesine, azaltmasına ve aktarmasına yardımcı olmak olduğu ifade edildi.

Zurich Insurance küresel mülkiyet ve enerji sorumlusu Rob Kuchinski, “Müşterilerimize risk transferinin ötesine geçen çözümler sunmaya kararlıyız. Bu yeni ortaklık, Zürih’in kendi risk mühendislerimizin ve bilim adamlarımızın son derece tamamlayıcı beceri setlerini risk metotlarında mevcut olan en gelişmiş yapay zeka hizmetleriyle birleştirerek müşterilerin ihtiyaçlarına nasıl odaklandığının harika bir örneği.” dedi.

Yeni tedarik zinciri risk yönetimi hizmetleri, ABD, Latin Amerika ve Asya-Pasifik’teki Zürih operasyonlarında kullanılacak ve ardından dğer ülkelere yayılarak Avrupa’da da ilk olacak. Riskmethods GmbH genel müdür Heiko Schwarzs ise, “Zürih’in bilinen risk uzmanlığıyla olası arz aksaklıklarını belirlemek için risk metotlarının en son teknolojisini birleştirmek, işletmelerin markalarını, gelirlerini ve karlarını korumaları için paha biçilmez bir yol” diye konuştu.

Bir yanıt yazın