Acentelerin Sesi ekibi bölgesel toplantılarına hız verdi

Acentelerin Sesi ekibi bölgesel toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. 18 Mart 2019 tarihinde Çekmeköy’de Acentelerinin Sesi ekibinden Gürel Durmuş tarafından düzenlenen toplantıya davet üzerine katılan SAİK Başkanı Levent Korkut’ta katıldı.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklama,

“Değerli Meslektaşlarımız;

Acentelerin Sesi ekibi bölgesel toplantılarına devam ediyor. 18 Mart 2019 tarihinde Çekmeköy’de Acentelerinin Sesi ekibinden Sn. Gürel Durmuş tarafından düzenlenen toplantıya davet üzerine katılan SAİK Başkanımız Levent Korkut, SAİK Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Yılmaz. SAİK Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Marmara Bölge Sorumlusu Cem Cihan ile Çekmeköy de bulunan Sigorta Acentesi Meslektaşlarımız kahvaltı ve toplantı organizasyonunda bir araya geldi.

Organizasyonu düzenleyen Sn. Gürel Durmuş Beye ve katılım gösteren Çekmeköy İlçemizdeki Meslektaşlarımıza teşekkür ederiz. Mesleki sorunların ve özellikle illegal yapılanmaların ağırlıklı olarak konuşulduğu toplantı oldukça verimli geçti.

Toplantıda mesleki sorunların değerlendirilmesine ek olarak katılım sağlayan acentelere mevcut atılan adımlar ve SAİK ‘in gelecek dönem faaliyet planlarından bahsedilmiştir. Bu süreçte meslektaşlarından gelecek fikir ve önerilerin SAİK ve mesleğimiz için büyük önem arz ettiği bu nedenle de sıklıkla her fırsatta meslektaşları ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyet SAİK Yöneticileri tarafından dile getirilmiştir.

SAİK Yönetimi ile Sektörümüzü çok daha iyi yerlerde göreceğimize inancımız bir kez daha arttı güzel günler Sektörümüzü bekliyor…

Mesleği adına emek veren ve vakit ayıran katılımcı meslektaşlarımız başta olmak üzere, SAİK yönetimi ve ilgili toplantıyı düzenleyen Çekmeköy ilçesinde faaliyet gösteren meslektaşımız Sn. Gürel Durmuş’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.”denildi.

Bir yanıt yazın