Howden’den Yunanistan’da stratejik ortaklık

Lloyd’s’da bir sigorta ve reasürans brokeri olan Matrix, Yunanistan merkezli Pire Sigorta Komisyoncuları’nın satın alınmasının tamamlanmasının ardından Howden Broking Group ile stratejik bir ortaklığa girdi.

Howden CEO’su José Manuel González, “Howden, gelişmesinde heyecan verici bir zamanda, Kıbrıs ve Yunanistan pazarında önde gelen brokerlerden olan Matrix ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyor. Ortaklık, Matrix’in yerel pazarlarındaki güçlerini Howden’ın uluslararası erişimiyle birleştirmemizi ve her iki kuruluşun da Matrix’in müşterilerine faydalarını sunmamızı sağlayacak ”dedi.

Matrix Sigorta ve Reasürans Brokerleri Genel Müdürü Dimitris Tsesmetzoglou ise şunları söyledi: “Pire Sigorta Brokerlerini satın almamız, Howden ile olan stratejik ortaklığımızla pekiştirildi. Matrix’in mevcut ve gelecekteki müşterilere ve ayrıca en büyük Yunan bankasının daha büyük kurumsal müşterilerine daha fazla istisnai ve katma değer hizmeti ve fayda sağlama kapasitesinin altını çiziyor. Matrix için, bugüne kadarki en önemli dönüm noktası bu ve tüm paydaşlarımıza daha büyük, daha rekabetçi ve bütünsel bir sigorta yelpazesi ve daha geniş bir yelpaze sunabilmek için, güçlendirilmiş finansal gücü ve acil uluslararası erişime sahip olacağımızdan memnunuz.”