2019’un “En İyi Insurtech Şirketi” ABD’li Policygenius oldu

Fintech Breakthrough, insurtech alanında 2019 Fintech Breakthrough Awards kazananlarını seçti. 2016’dan beri fintech arenasındaki ürünler, şirketler ve bireyler açısından başarıyı resmen tanıyan bağımsız bir kuruluş olan Fintech Breakthrough, 2019 Fintech Breakthrough Awards kazananlarını seçti. Ödüller, ABD merkezli online sigorta piyasası Policygenius Best Insurtech Company’nin ödülünü kazanan insurtech oldu.

Tüm dünyadan bu yılki ödüllerde 3.500’ün üzerinde aday gösterildi; bunlar bağımsız bir panel tarafından belirlendi; kazananlar inovasyon seviyeleri ve teknolojik ilerlemeler dahil olmak üzere çeşitli kriterlere göre seçildi.

Policygenius, 2014 yılında an Jennifer Fitzgerald ve Francois de Lame tarafından kuruldu. Sigortanın karşılaştırılması ve satın alınmasının kolaylığı üzerine odaklanan şirket, “Bu alanda en iyi insurtech şirketi ve lider olarak tanınmaktan onur duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Bu yılki ödüllerde ayrıca, En İyi Insurtech Çözümü kazanan Root Insurance Co, Insurtech İnovasyon Ödülü’nü kazanan Marder, Marqeta (En İyi Fintech Başlangıç), Twine (En İyi Genel Fintech Mobil Uygulaması), Kasisto (Fintech’te En İyi AI Kullanımı) ) ve Finastra (Fintech’te Blockchain’in En İyi Kullanımı).