Willis Towers Watson’dan jeopolitik risklere karşı işbirliği

Broker devi Willis Towers Watson, jeopolitik risk azaltma konusunda Royal United Services Institute’un (RUSI) Modern Caydırıcılık Programı’na destek sağlamak için işbirliğine imza attı. Broker devi, Batı toplumlarına yönelik değişen ve artan tehditleri araştırmaktan yana olan programına destek sağlamak için RUSI ile ortaklık yaptı.

Ortaklığın bir parçası olarak, Willis Research Network, modern caydırıcılığın araştırılması için hükümetler, özel sektör ve sivil kuruluşlar için bir platform ve araştırma merkezini desteklemek üzere dört yıllık bir girişimde bulunacak.
Yapılan açıklamada, “Müşterilerimiz jeopolitik istikrarsızlığı giderek iş için önemli bir risk faktörü olarak görüyor. İki kuruluş arasında, özellikle jeopolitik risk etmenlerini daha iyi anlama ihtiyacı ve esnekliği artırmak için eyleme geçirilebilir önerilere odaklanma konusunda anında bir sinerji var.Küresel oynaklığı anlamak için RUSI ile etkileşime girerek, Willis Research Network’ün birinci sınıf verilerinden ve analizlerinden geri kalanını kullanarak ve bunu iç uzmanlığımızla birleştirerek müşterilerimize ısmarlama jeopolitik risk azaltma stratejileri sağlayabiliriz.” denildi.

Duyuruya göre, program, RUSI’nın Avrupa’daki güvenlik alanındaki politika yapıcılara ve kıdemli personele benzersiz erişiminden yararlanacak bir mükemmellik merkezi görevi görecek. Modern Deterrence Military Sciences’ın ortak yardımcısı Elisabeth Braw, “Willis Towers Watson’ın RUSI’in Modern Deterrence projesine erken destekçisi olarak katılmasından çok memnunuz” dedi.