Güneş Sigorta’dan çevre dostu öğle arası semineri

Güneş Sigorta, çalışanlarının kişisel gelişim ve motivasyonlarını artırmak adına düzenlediği seminer ve atölye çalışmalarını sürdürüyor.

 Güneş Sigorta, bu kapsamda, 3 Nisanda “Sıfır Atık”, 19 Nisanda ise Saksıda Bostan seminer ve atölye çalışmasını Genel Müdürlük binasında gerçekleştirdi.

Ekoloji ve sürdürülebilir yaşam üzerine seminer ve atölye çalışmaları düzenleyen Kokopelli Şehirde’nin kurucularından Elif Çatıkkaş, seminerlerin ilki olan Sıfır Atık atölyesinde, sıfır atık kavramı, atıkların geri dönüşümü ve günlük hayatımızda uygulayabileceğimiz pratik önerilerle ilgili katılımcılara önemli ipuçları verdi. İlgi ve beğeniyle takip edilen seminerin ardından katılımcılara bez torba üzerine baskı uygulaması gösterildi.

Güneş Sigortalılar organik sebze yetiştiriciliğini öğrendi

Kokopelli Şehirde’nin kurucularından Yasemin Kırkağaçlıoğlu ise 19 Nisanda düzenlenen Saksıda Bostan atölye çalışmasında katılımcılara, tohum seçimi, tohum çimlendirme, bitki bakımı, bitkiden bitki üretme, geri dönüşüm malzemelerinden saksı yapımı ve saksıda bostan kitlerine tohum ekimi ile ilgili önemli bilgiler verdi. Yoğun katılımın olduğu seminer sonrasında katılımcılara domates fidesi ve roka ekimi uygulamalı olarak gösterildi.