Aegon Türkiye, Finansal Güvence Danışmanları arıyor!

Aegon Türkiye, İzmir’de iş arayanları ve iş değiştirmek isteyenleri keyifli bir organizasyonla bir araya getiriyor. Aegon Atölye etkinliğine katılanlar, Aegon’a iş başvurusunda bulunup, aynı zamanda mentorlar eşliğinde belirlenen konularda proje üretme ve ödül kazanma şansı yakalayacaklar.

Etkinlik 11 Mayıs tarihinde İzmir Hilton Tower’da düzenlenecek. Başvuru ve ayrıntılı bilgi için;https://atolye.aegon.com.tr/

Aegon Atölye nedir?

11 Mayıs tarihinde İzmir Hilton Tower’da düzenlenecek Aegon Atölye,iş dünyasından deneyimli yöneticiler ve çalışanlar ile,kariyer hayatına yeni başlayacak olan kişileri bir araya getiren ve onlara kariyer olanağı sunan ücretsiz bir etkinliktir.

Bu etkinliğe katılanlar, ortak fikirleriyle çalışma prototipi oluşturup, aynı zamanda ödül kazanma şansına sahip olacaklar.

Aegon Atölye’de neler yapılacak?

Aegon Atölye, farklı deneyim, tecrübe ve bilgiye sahip kişileri bir araya getirerek, fikirlerinin çalışma prototipini oluşturmalarına olanak sağlayacak. Etkinlikte fokus gruplar oluşturulacak ve daha önceden belirlenmiş olan konu başlıkları ışığında proje üretmeleri beklenecek. Bu çalışmalar sırasında sektörün önde gelenleri, katılımcılara mentorluk yapacak aynı zamanda katılımcılarda sektörün üst düzey yöneticilerine gölge olma fırsatı yakalayacak. Etkinlik sayesinde katılımcılar, farklı insanlarla tanışma imkanı kazanacak ve ortak bir projeyi başarılı bir şekilde sunum haline getirebilecek.

Ödül nedir?

Birinciye 4.000 TL hediye çeki, ikinciye 2.000 TL hediye çeki ve bunun yanı sıra, birinci ve ikinci Aegon’dan referans mektubu sahibi de olacaklar. Ayrıca tüm davetliler,Linkedin üzerinden referans alacak.