Sigorta Cini, 6 yaşında

Perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini; İstanbul, Ankara, Edirne, Çanakkale, Trabzon, Kayseri, Antalya, Eskişehir, İzmir, Giresun gibi 16 farklı şehirde toplamda 37 mağazasının haricinde her sene yüzde yüz büyürken alt yapısını kuvvetlendirerek hizmet verdiği sigorta şirketlerini bünyesine katarak ilerlemesini sürdürüyor.

6. yılını geride bırakan Sigorta Cini, merkez ofisinde gerçekleştirdiği kahvaltı etkinliğinde çalışanlarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen kahvaltının ardından performanslara göre farklı kategorilerde çalışanlarına plaket sunan Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı; “ Her gün büyüyen ailemizle birlikte müşterilerimize onların akıllarında soru işareti bırakmayarak hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimizin DNA’larına işleyen mottomuz ‘Her ailenin beklenmekdik olaylara karşı korunması gerektiğine inancımızla’ büyümeye devam ediyoruz” dedi. Erdemli sözlerine; “ Yeni yaşımızda da sigortayla ilgili bilgi almak isteyen, çeşitli ürünleri öğrenmek isteyen ya da bildikleri ürünleri yenilemeye geldikleri zaman farklı fiyatları görmek ve karşılaştırmak isteyen bütün müşterilerimiz için açık bir danışma noktası haline gelmeye devam edeceğiz” diye sözlerini sürdürdü.

Sigorta Cini, bugün Aksigorta, Allianz, AXA Sigorta, Doğa Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, Quick Sigorta, Güneş Sigorta, Koru Sigorta, Unico Sigorta, Orient Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Türk Nippon Sigorta, Anadolu Sigorta, Gulf Sigorta, Demir Hayat, Ray Sigorta ile NN Hayat ve Emeklilik’in tekliflerine karşılaştırmalı olarak ulaşma imkânı sunuyor.