Tütün devi Philip Morris sigortacılığa girdi

Tütün devi Philip Morris, Birleşik Krallık’ta primleri bir şart altında yarı yarıya kesmeyi vaat eden bir sigorta şirketi kurduğunu duyurdu. insurancebusinessmag’da yer alan habere göre, Philip Morris’in birimi Reviti tarafından sigortalanan sigara içenlere, en az bir yıl boyunca alışkanlıklarından kurtulmaları durumunda % 50 indirim uygulanıyor.
Müşteriler sigara kullanma şeklindeki değişiklikleri yaparlarsa, karşılama maliyetindeki fiyat düşüşleri yine de yapılabiliyor. Öte yandan Reviti, Daniel Pender tarafından yönetiliyor. The Times’da yer alan bir habere göre, söz konusu sigorta hizmetinin primleri ise ayda 5 sterlinden başlıyor.
LinkedIn sayfasından Pender, “İşleri değiştirmeye karar verdik. Hayat sigortasını yeniden düşünmek için. ” dedi. Pender, daha önce Zürih UK Life baş mali yöneticisi, Gryphon Group Holdings’i kurmadan önce de Prudential UK ve Avrupa’da çeşitli şirketlerde çalıştı.  Bu arada, ilerleyen süreçte yurtdışına açılmayı planlayan Philip Morris’in İngiltere merkezli iştiraki için sadece bir başlangıç olarak görülüyor.