AXA, Liverpool FC ile olan sponsorluğunu derinleştiriyor

Fransız sigorta devi AXA, İngiliz futbol devi Liverpool FC ile 2018 yılında başlattığı sponsorluğunu farklı bir boyuta taşıdı. AXA, Liverpool FC’nin 2019/20 sezonundan itibaren yeni idman formalarında yer alacak. Yetişkinlerin ve çocukların boyutlarına uygun bir şekilde yeni piyasaya sunulacak olan New Balance idman setinde, AXA markasının yer aldığı ısınma eşofmanları, swett shirtler ve tişörtlerin yanı sıra Ocak ayında 100 yaşına giren takımın en önemli simge isimlerinden  Bob Paisley’in ikonik imzasını da yer alıyor.

AXA CEO’su Thomas Buberl, “2018’de başlayan Liverpool Futbol Kulübü ile ortaklığımızdaki bu önemli adımdan heyecan duyuyoruz. Liverpool FC idman setinde AXA logosuna sahip olmak, AXA markasını global olarak göz önünde bulundurma yönündeki güçlü tutkumuzun büyük bir simgesi. “dedi.

Kulüp, bu yaz yeni AXA reklamlı eğitim kitiyle antrenmana başlayacak. Bu arada kulüp fanları, gri ve kırmızı renkli yeni koleksiyonu mağazalarda ve online olarak piyasaya sürüleceği tarih olan 9 Mayıs’tan önce ön sipariş verebilecek.