SAİK Başkanı Levent Korkut 9. Risk Günleri etkinliğine katıldı

SAİK Başkanı Levent Korkut, Hacettepe Üniversitesi “Risk ve Aktüerya Topluluğu” tarafından düzenlenen 9. Risk Günleri’ne katıldı. Korkut toplantıda ki konuşmasında, öğrencilere ve katılımcılara Sigorta sektörü ve Sigorta Acenteliği ile ilgili olarak kırk üç yıllık sektörel deneyimlerini, sektörün dünü, bugünü ve yarınına dair bilgi ve görüşlerini paylaştı.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Değerli Meslektaşlar

Hacettepe Üniversitesi “Risk ve Aktüerya Topluluğu” tarafından 9 ve 10 Mayıs tarihleri arasında 9. Risk Günleri adı ile bir etkinlik düzenlenmektedir. 9 Mayıs tarihindeki ilk gün toplantısına SAİK Başkanı Sayın Levent Korkut Komite Başkanı ve Acente sıfatları nedeni ile davet edilmiştir.
Aldığımız bilgiler göre Sayın Korkut toplantıda ki konuşmasında, öğrencilere ve katılımcılara Sigorta sektörü ve Sigorta Acenteliği ile ilgili olarak kırk üç yıllık sektörel deneyimlerini, sektörün dünü, bugünü ve yarınına dair bilgi ve görüşlerini, sektörel teknolojik gelişmeleri ve yaşama tutunma ile ilgili şahsi öngörülerini paylaşmış. Sayın Levent Korkut, konuşmasının sonunda TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi adına Hacettepe Üniversitesi Rektörü ve Öğretim görevlileri ile organizasyonu düzenleyen Aktüerya Bölümü öğrencilerine, katılımcılara teşekkürlerini iletmiştir. Biz de Sayın Korkut’a toplantıya katılarak geleceğin sigortacı adaylarına mesleğimiz ve Acenteler adına gerçekleştirdiği temsiliyet için teşekkür ediyoruz.” denildi.