Bereket Sigorta’dan Çiftçiler Günü kutlaması

Bereket Sigorta  ve Bereket Emeklilik Genel Müdürü Mahmut Güngör, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Çiftçilerimiz ve tüm müşterilerimiz için hep daha iyisi ile çözüm kaynağı olabilme adına var gücümüz ile çalışıyoruz. Bu güzel topraklar üzerinde huzur dolu ve bereketli kazançlar dileyerek çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

“Bereket Emeklilik ve Bereket Sigorta’nın ana sermayedarı Tarım Kredi, Bin 625 kooperatif ve 17 bölge müdürlüğüyle toplam bin 642 noktada yurt sathında yaygın organizasyon yapısıyla çiftçilere en yakın kuruluş hüviyetindedir” diyen Güngör, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Tarım Kredi Kooperatifleri’nden aldığımız güç ile çiftçilerimizi de içine alan geniş bir müşteri kitlesine en iyi kalitede hizmet vermeyi amaçlayarak ülkemizin değerli üreticileri olan çiftçilerimizin her daim yanındayız. İhtiyaçlara yönelik ürünler geliştirmeyi misyon edinen şirketimiz, çıkardığı birçok ürün ile müşterilerimize kolaylıklar sağlamaktadır. Tarım alanında sigortalılarını güvence altına alarak, emeklerinin karşılığını almalarını görev edinen Bereket Sigorta; Ipard Bereketli İşyeri, Traktör Sigortası, Bereketli Çiftlik sigortası ve birçok avantajlı hizmeti ile ayrıcalıklar sağlayan “Çiftçi Hayat Arkadaşım” sigortası ile ülkemiz ekonomisinin değişmez taşlarından olan çiftçilerin yanında yer aldığını bir kez daha gösterdi.”

Çiftçilere özel hazırladıkları sigorta ürünlerine değinen Genel Müdür Güngör, açıklamasını şöyle tamamladı: “Hasat BES ile sosyal güvencesi ve düzenli bir geliri olmayan çiftçilerimizin de, hatta özel ürünle çiftçi kadınlarımızın da artık bir güvencesi var. Genel olarak gelirleri hasat dönemine endeksli çiftçilere yönelik aylık sabit ödeme yerine hasat döneminde ödeme imkanı veriyoruz. Tasarruf eğilimin düşük olduğu ülkemizde çiftçilerimizin de tasarrufa yönelmelerini sağlamak amacıyla, yaşam standartlarını emeklilik ve yaşlılık günlerinde de devam ettirecekleri bir araç olan Bireysel Emeklilik Sistemi içerisinde Hasat BES’i çıkarma ihtiyacı duyduk. 800 binin üzerinde ortağı olan Tarım Kredi Kooperatiflerinin yaygın satış ağı ile Bereket Emeklilik şirketinin tecrübesini birleştirerek çiftçilerimizin geleceğinin güvencesi olabilmek için çalışıyoruz. Topumun sağlık hizmetleri alanındaki ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayarak çıkardığımız Bereket Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile sağlık sigortasının tabana yayılması için sektöre ivme kazandıracağız. Çiftçilerimiz ve tüm müşterilerimiz için hep daha iyisi ile çözüm kaynağı olabilme adına var gücümüz ile çalışıyoruz. Bu güzel topraklar üzerinde huzur dolu ve bereketli kazançlar dileyerek çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyorum.”