Deloitte Türkiye’de “Risk Danışmanlığı”na iki yeni isim

Denetim, vergi, yönetim danışmanlığı, risk danışmanlığı ve finansal danışmanlık hizmetleriyle Türkiye’de faaliyet gösteren Deloitte, Risk Danışmanlığı ekibini iki yeni isimle güçlendirdi.Yeni atamalar doğrultusunda; Burak Sadıç ‘şirket ortağı’ ve Siber Risk Danışmanlığı Lideri; Ayşe Sencoğlu ise İş Riski Hizmetleri Direktörü olarak görev yapacak.

Burak Sadıç – Deloitte Türkiye Siber Risk Danışmanlığı Lideri ve Şirket Ortağı

Burak Sadıç; Ankara Atatürk Anadolu Lisesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Yirmi seneden fazla danışmanlık ve yönetim deneyimi bulunan Sadıç; profesyonel yaşamı boyunca sırasıyla PDI-Erkom, Siemens, Meteksan, Koç.net, Innova Bilişim, Symantec, PwC ve Marsh Risk Danışmanlığı bünyesinde çeşitli kademelerde görev yapmıştır. Sadıç, Siber Risk Danışmanlığı Lideri görevini yürütmek üzere Deloitte Türkiye’ye katılmıştır.

Ayşe Sencoğlu – Deloitte Türkiye Risk Danışmanlığı Direktörü

Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi’nde tamamlayan ve Bahçeşehir Üniversitesi MBA programından mezun olan Ayşe Sencoğlu, sırasıyla Alternatifbank A.Ş., Denizbank A.Ş. ve HSBC Bank A.Ş.’de müfettiş olarak çalışmıştır. Kariyerine, 2012 – 2016 yılları arasında, Deloitte Türkiye’de Risk Danışmanlığı Bölümü’nde Müdür olarak devam eden Sencoğlu sonrasında; Koç Üniversitesi bünyesinde Risk ve İç Kontrol Müdürü olarak görev almış, 2019 Nisan ayı itibarıyla tekrar Deloitte Türkiye Risk Danışmanlığı Bölümü’ne Direktör unvanıyla katılmıştır.