Anadolu Hayat Emeklilik Türkiye İş Bankası şubeleriyle Antalya’da buluştu

Anadolu Hayat Emeklilik başarılı Türkiye İş Bankası şubeleriyle Antalya’da bir araya geldi. 26 – 28 Nisan günleri arasında gerçekleşen buluşmaya Anadolu Hayat Emeklilik ve Türkiye İş Bankası’nın Genel Müdürlük yöneticileri, Türkiye İş Bankası Bölge Satış Müdür ve Müdür Yardımcıları ile başarılı şube müdürleri katıldı.

Açılış kokteylinde konuşan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan, Anadolu Hayat Emeklilik’in sektördeki başarısının ardında Türkiye İş Bankası şubelerinin çok önemli bir yeri olduğunu belirtti. Erkan, “2018 yılı, başarılarımızı sürdürdüğümüz ve verimliliğimizi artırdığımız bir yıl oldu. Otomatik katılımla ivme kazanan bireysel emeklilik sektörü de büyümeye devam etti. Güncel verilere göre bireysel emeklilik ve otomatik katılım toplamında 1 milyon 700 bini aşkın katılımcı sayısı ve devlet katkısı dâhil 16,9 milyar TL fon büyüklüğüne; hayat sigortası branşında ise yaklaşık 640 milyon TL’lik prim üretimine ulaştı.” dedi.

Etkinlik kapsamında üstün performans gösteren Türkiye İş Bankası şube ve bölge yöneticilerine ödülleri verildi. Keyifli bir hafta sonu geçiren katılımcılar düzenlenen turnuvalarla da kıyasıya yarıştı.