SAİK, Sigortacılık Haftası için yoğun şekilde çalışıyor

TOBB SAİK bu yıl 27 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında kutlanacak olan “Sigortacılık Haftası” ile ilgili toplantılara katıldı. Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,
“Değerli Meslektaşlar,

Edindiğimiz bilgilere göre 15 Mayıs 2019 tarihinde İstanbul’da TSB (Türkiye Sigorta Birliği) tarafından sektör temsilcilerine yönelik bir toplantı düzenlenmiş. Toplantıya davet üzerine İcra Komitesini temsilen Başkan Levent Korkut ve Komite Üyesi Özgür Yılmaz ile TOBB Sigortacılık Müdürlüğü yetkilileri de katılmışlar.

SEİK (Sigorta Eksperleri İcra Komitesi) Başkan ve komite üyeleri ile, Brokerler Derneği Başkan ve yöneticileri de toplantıya katılanlar arasındaymış. Sigorta Haftasında yapılacak etkinlik ve çalışmaların duyuruları adına Sektör Basınından bazı temsilciler de toplantıya davet edilmiş.

TSB Başkanı Can Akın Çağlar’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda ana gündem olarak, bu yıl 27 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında kutlanacak olan “Sigortacılık Haftası” ile ilgili olarak, TSB İletişim Komitesinin yaptığı çalışmalar ve 2019 Yılı Sigortacılık Haftasında yapılacak etkinliklere dair sunum olmuştur. Sunum sonrasında katılımcıların görüş ve önerileri alınmış ve gelecek yıllarda hafta kutlamalarının ortaklaşa planlanmasına dair karşılıklı istişarelerde bulunulmuş.

Sigorta Bilincinin arttırılması ve Mesleğimizin doğru tanıtımı adına yapılacak tüm çalışmaları destekliyor ve emek verenlere de Ekibimiz adına teşekkür ediyoruz.” denildi.